Creatieve workshops

Zin in creatieve workshops? Dan ben je bij Zelfmaak aan het juiste adres, want bij ons kun je terecht bij de vrolijkste schilderworkshop en mozaïekworkshop van Amsterdam. Ervaring is niet nodig, want iedereen kan meedoen. Dit maakt het dan ook erg geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een leuk teamuitje. De creatieve workshops zijn niet alleen gezellig, maar zorgen ook voor de nodige ontspanning. Er worden twee soorten workshops gegeven.

Voor iedereen
Je zal verbaasd staan van je eigen creativiteit en verrast met het eindresultaat na het volgen van creatieve workshops. Door de juiste instructies en materialen kan iedereen binnen no-time aan de slag met een uniek schilderij of mozaïekwerk in een sfeervol atelier in Amsterdam. Beide workshops worden gegeven door Marian.

Verschillende creatieve workshops
Bij de schilderworkshop is het doek al grotendeels voorgetekend. Zo is de persoon al op het doek geschetst. Alles daaromheen is volledig zelf in te vullen zoals taartjes, cocktails, ijscoupes enzovoorts. Wil je liever iets kapot slaan? Geen probleem, want tijdens de mozaïekworkshop ben je met niets anders bezig. Laat je fantasie de vrije loop en maak binnen een handomdraai een uniek mozaïekwerk. Alle benodigdheden zijn tot je beschikking zoals een mozaïektang, een hamer of een tegelsnijder.

Klein groepje
Meld je aan voor één van deze creatieve workshops en bespreek een datum. Elke groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 12 personen. Op de contactpagina zijn de adresgegevens te vinden. Alle workshops zijn inclusief koffie, thee en zoete lekkernijen. Overige drankjes zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

Aanmelden creatieve workshops op volgende pagina’s

Schilderworkshop         Mozaïekworkshop