mozaiekworkshop_zelfmaak3

Meld je aan voor de mozaïekworkshop bij Zelfmaak in Amsterdam en geniet van een gezellige creatieve middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Je zal verbaasd staan van je eigen creativiteit en verrast met het eindresultaat na het volgen van deze creatieve workshop.

Klein groepje
De mozaïekworkshop wordt gegeven in kleine groepjes in een sfeervol atelier en zijn inclusief koffie, thee en zoete lekkernijen. Overige drankjes zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Meld je aan voor deze gezellige workshop en bespreek een datum. Elke groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 12 personen.

Geen ervaring nodig
Laat je fantasie de vrije loop en maak binnen een handomdraai een uniek mozaïekwerk. Alle benodigdheden zijn tot je beschikking zoals een mozaïektang, een hamer of een tegelsnijder. Ook zijn er allerlei voorbeelden aanwezig die gebruikt kunnen worden ter inspiratie. Ervaring is niet nodig, want iedereen kan meedoen.

Breed scala aan materiaal
Er is keuze uit een breed scala aan kleurrijke keramische of beschilderde tegels om iets moois te maken. Als je oude sieraden of serviesgoed hebt mag je dit meenemen om in je mozaïekwerk te verwerken. Na afloop krijgt iedereen voegsel met instructies mee naar huis om je werk af te maken. Voegen kan namelijk pas na 48 uur.

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop door het onderstaande formulier in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.