2017 zelfmaak schilderworkshop groep

Meld je aan voor de schilderworkshop bij Zelfmaak in Amsterdam en geniet van een gezellige creatieve middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Je zal verbaasd staan van je eigen creativiteit en verrast met het eindresultaat na het volgen van deze creatieve workshop.

Aanmelden
De schilderworkshop wordt gegeven in kleine groepjes in een sfeervol atelier en zijn inclusief koffie, thee en zoete lekkernijen. Overige drankjes zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Meld je aan met een gezellige groep vanaf 4 personen met een maximum van 12 personen.

Doek deels voorgetekend
Bij de schilderworkshop is het doek al grotendeels voorgetekend. Zo is de persoon al op het doek geschetst. Ervaring is niet nodig, want iedereen kan meedoen. Door je eigen kleurgebruik te kiezen en het doek naar eigen smaak in te richten creëer je jouw persoonlijke schilderij. Welk schilderij je maakt kies je van te voren. De schilderdoeken zijn 40 bij 50 cm.

Deze workshop wordt gegeven door Marian Bogaart en zij is als geen ander in staat om haar ervaring en kennis over te brengen.

Overzicht schilderworkshop:

  • Schilderworkshop 3 uur

In 3 uur is het mogelijk om twee of drie kleurrijke vrouwen/mannen te schilderen met een passende invulling op het doek. Maak een keuze uit één van de acht onderstaande voorgetekende schilderijen en geef dit door via het aanmeldformulier aan de rechterkant (nummer staat rechtsonder in de foto).