Schilderworkshop_zelfmaak

Meld je aan voor de schilderworkshop bij Zelfmaak in Amsterdam en geniet van een gezellige creatieve middag of avond met vrienden, familie of collega’s. Je zal verbaasd staan van je eigen creativiteit en verrast met het eindresultaat na het volgen van deze creatieve workshop.

Klein groepje
De schilderworkshop wordt gegeven in kleine groepjes in een sfeervol atelier en zijn inclusief koffie, thee en zoete lekkernijen. Overige drankjes zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Meld je aan voor deze gezellige workshop en bespreek een datum. Elke groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 12 personen.

Doek deels voorgetekend
Bij de schilderworkshop is het doek al grotendeels voorgetekend. Zo is de persoon al op het doek geschetst. Door je eigen kleurgebruik te kiezen en het doek naar eigen smaak in te richten creëer je jouw persoonlijke schilderij. Welk schilderij je maakt kies je van te voren. De schilderdoeken zijn 40 bij 50 cm.

Aanmelden
Meld je aan voor deze workshop door het onderstaande formulier in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.