mozaïek-workshop-zelfmaak

Mozaïek-workshop in Amsterdam voor slechts €30 p.p. Bij Zelfmaak ben je aan het juiste adres. Geniet van een gezellige creatieve middag of avond met vrienden, familie of collega’s . En neem na afloop iets unieks voor thuis mee. Ervaring is niet nodig, want iedereen kan meedoen.

Klein groepje
De mozaïek-workshop wordt gegeven in kleine groepjes in een sfeervol atelier en zijn inclusief koffie, thee en bovendien met zoete lekkernijen. Overige drankjes zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Meld je aan voor deze gezellige workshop en bespreek een datum. Elke groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 12 personen.

Geen ervaring nodig
Laat je fantasie de vrije loop en maak binnen een handomdraai een uniek mozaïekwerk. Alle benodigdheden zijn tot je beschikking zoals een mozaïek-tang, een hamer of een tegelsnijder. Ook zijn er allerlei voorbeelden aanwezig die gebruikt kunnen worden ter inspiratie. 

Breed scala aan materiaal
Er is keuze uit een breed scala aan kleurrijke tegels (keramisch of glas) om iets moois van te maken. Als je oude sieraden of serviesgoed hebt, mag je dit meenemen om in je mozaïekwerkstuk te verwerken. Na afloop krijgt iedereen voegsel met instructies mee naar huis om je werk af te maken. Voegen kan namelijk pas na 48 uur. Bekijk onze Facebook-pagina om te zien wat anderen gemaakt hebben.

Kosten
De prijs van deze workshop bedraagt €30 voor drie uur. Dit is inclusief al het benodigde materiaal en mét koffie/thee of frisdrank en iets lekkers.

Aanmelden
Meld je aan voor de mozaïek-workshop door middel van het onderstaande formulier in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Klik hier voor overige vragen.