schilder-workshop-zelfmaak

Schilder-workshop in Amsterdam voor slechts €30 p.p. Bij Zelfmaak ben je aan het juiste adres. Geniet van een gezellige creatieve middag of avond met vrienden, familie of collega’s . En neem na afloop iets unieks voor thuis mee. Ervaring is niet nodig, want iedereen kan meedoen.

Klein groepje
De schilder-workshop wordt gegeven in kleine groepjes in een sfeervol atelier en zijn inclusief koffie, thee en bovendien met zoete lekkernijen. Overige drankjes zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Meld je aan voor deze gezellige workshop en bespreek een datum. Elke groep bestaat uit minimaal 4 tot maximaal 12 personen.

Doek deels voorgetekend
Bij de schilder-workshop is het doek al grotendeels voorgetekend. Zo is de persoon al op het doek geschetst. Maar door je eigen kleurgebruik te kiezen en het doek naar eigen smaak in te richten creëer je jouw persoonlijke schilderij. Welk schilderij je maakt kies je van te voren. De schilderdoeken zijn 40 bij 50 cm. Bekijk onze Facebook-pagina om te zien wat anderen gemaakt hebben.

Kosten
De prijs van deze workshop bedraagt €30 voor drie uur. Dit is inclusief al het benodigde materiaal en mét koffie/thee of frisdrank en iets lekkers.

Aanmelden
Meld je aan voor de schilder-workshop door middel van het onderstaande formulier in te vullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Klik hier voor overige vragen.