cropped-cropped-achtergrond-2022-zelfmaak4

FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden over onze creatieve workshops.

Hoe kan ik een workshop reserveren?
Stuur ons een bericht via WhatsApp, mail naar [email protected] of bel naar 06-15674976 om een moment te reserveren. Zodra dit gedaan is reken je af voor het aantal deelnemers in onze webshop om de reservering definitief te maken.

Kan ik een workshop cadeau doen?
Ja, in onze webshop zijn cadeaubonnen met verschillende tegoeden te koop. Na een bestelling van zo’n cadeaubon ontvang je van ons een code per e-mail waarmee één van onze creatieve workshops kan worden afgerekend. 

Ik heb een ticket gekocht voor een workshop of cursus, maar kan nu niet meer deelnemen. Krijg ik mijn geld terug?
We begrijpen dat er soms onverwachte situaties zijn. Als je om een geldige reden niet kunt deelnemen, neem dan contact met ons op. Laat ons van tevoren weten als je er niet bij kunt zijn. We denken graag met je mee!

Ik heb geen ervaring met schilderen, mozaïeken of encaustic art. Is deze workshop wel voor mij?
Alle workshops bij Zelfmaak zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. Onze cursusleider Marian leert jou de kneepjes van het vak. Het kleurrijke atelier is bovendien een inspiratiebron met talloze werken die eerder zijn gemaakt en altijd van pas kunnen komen. Zo vindt iedereen zijn draai tijdens onze workshops. 

Ik wil graag zelf iets bedenken om te komen maken. Is dat mogelijk?
Ja, voor een aantal van onze workshops is het van belang dat je zelf met een idee komt om te gaan maken. Wij zorgen vervolgens voor de voorbereiden, zodat je niet in tijdnood komt tijdens de workshop. Neem contact met ons op indien je hier meer over wil weten.

Zijn de materialen bij jullie workshops inbegrepen?
Ja, bij al onze workshops zijn de materialen inbegrepen.

Wat is het minimum aantal cursisten tijdens een workshop? En wat is het maximum aantal deelnemers?
Onze workshops gaan door als er minimaal 4 personen zijn. Indien je met minder dan 4 personen bent, word je ingedeeld bij een andere groep. Over het algemeen zit een workshop bij 10 personen vol. Er zijn uitzonderingen voor grotere groepen, maar hiervoor dient eerst contact met ons te worden opgenomen.

Is er parkeergelegenheid in de buurt tijdens de workshop?
Er zijn meer dan voldoende parkeerplekken in de buurt en er is géén betaald parkeren.

Zijn jullie makkelijk te bereiken met het OV?
Ja, bus 35 stopt op een paar minuten loopafstand van ons atelier (uitstappen bushalte Maanstraat) en vertrekt vanaf het Noorderpark, waar de Noord/Zuidlijn ligt.

Vanaf welke leeftijd kunnen mensen deelnemen aan de workshop?
In verband met veiligheid mogen kinderen pas vanaf van 12 jaar en ouder in onze werkplaats aan de slag, onder begeleiding van een volwassene.

Organiseren jullie feestjes of activiteiten voor kinderen?
Wij organiseren geen activiteiten of feestjes specifiek voor kinderen. Kinderen van 12 jaar en ouder zijn echter welkom om met een volwassene deel te nemen aan een workshop.

Mis je nog een vraag? Stel hem aan ons door een bericht achter te laten op onze contactpagina.