Zelfmaak-voorbeelden-kestworkshop-n

Tijdens deze jaarlijkse kerstworkshop in Amsterdam geniet je van een gezellige creatieve ochtend of middag en ga je naar huis met iets unieks voor Kerst. Leuk om naartoe te gaan met vrienden, familie of collega’s. De kosten bedragen slechts €25 per persoon. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden en wordt gegeven in een sfeervol atelier.

Kies wat je maakt
Maak je eigen kerstschilderij, ontwerp unieke kerstballen of mozaïek een kerstboom, -ster of -engel. Jij kiest wat je maakt tijdens deze kerstworkshop. Alle benodigdheden zijn tot je beschikking. Ook zijn er allerlei voorbeelden aanwezig die gebruikt kunnen worden ter inspiratie. Bekijk onze Facebook of Instagram om te zien wat anderen hebben gemaakt.

Speciale prijs
De prijs van de kerstworkshop bedraagt slechts €25 voor drie uur per persoon.
Dit is inclusief al het benodigde materiaal en mét koffie of thee en iets lekkers.
Na de aanmelding ontvang je van ons een betaalverzoek. Na de aanmelding ontvang je van ons de nodige informatie over de betaling. Zodra hieraan voldaan is, is de aanmelding geslaagd.

Aanmelden
Geef jezelf of je groep hieronder op en kies een datum die jou uitkomt. Wees er op tijd bij, want de kerstworkshops worden slechts een aantal keer gegeven. Er zijn nog een aantal workshops beschikbaar.