zelfmaak-flamingos-750x5002

Tijdens deze mozaïekworkshop in Amsterdam geniet je van een gezellige creatieve middag of avond en ga je naar huis met iets unieks. Ideaal om naartoe te gaan met vrienden, familie of collega’s. Bij Zelfmaak betaal je slechts €30. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden.

Klein groepje
De mozaïekworkshop wordt gegeven in een sfeervol atelier met gratis koffie, thee en zoete lekkernijen. Meld je hieronder aan voor deze creatieve workshop en bespreek een datum. Elke groep bestaat uit minimaal 4 personen en maximaal 8.

Geen ervaring nodig
Laat je fantasie de vrije loop en maak in een handomdraai een uniek mozaïekwerk. Alle benodigdheden zijn tot je beschikking zoals een mozaïektang, een hamer en een tegelsnijder. Ook zijn er allerlei voorbeelden aanwezig die gebruikt kunnen worden ter inspiratie. 

Breed scala aan materiaal
Er is keuze uit een breed scala aan kleurrijke tegels (keramisch of glas) om iets moois van te maken. Als je oude sieraden of serviesgoed hebt, mag je dit meenemen om in je mozaïekwerk te verwerken. Na afloop krijgt iedereen voegsel met instructies mee om je werk later mee af te maken. Voegen kan namelijk pas na 48 uur. Bekijk onze Facebook-pagina om te zien wat anderen hebben gemaakt.

Kosten
De prijs van de mozaïekworkshop bedraagt €30 voor drie uur per persoon.
Dit is inclusief al het benodigde materiaal en mét koffie of thee en iets lekkers.
Tegen betaling kan er ook een lunch worden bijgeboekt.

Aanmelden
Elke workshop gaat door bij een minimum aantal van 4 personen. Het is daarom alleen mogelijk om je met een groepje aan te melden. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om een datum te bespreken.