ezel-zelfmaak-2021-750x500

Tijdens deze schilderworkshop in Amsterdam geniet je van een gezellige creatieve creatieve ochtend of middag en ga je naar huis met iets unieks. Ideaal om naartoe te gaan met vrienden, familie of collega’s. Bij Zelfmaak betaal je slechts €30. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden en wordt gegeven in een sfeervol atelier.

Doek deels voorgetekend
Bij de schilderworkshop is het doek al grotendeels voorgetekend. Zo is de persoon al op het doek geschetst. Maar door je eigen kleuren te kiezen en het doek naar eigen smaak in te richten, creëer je een uniek schilderij naar eigen wens. Als je het leuk vindt kun je sjablonen gebruiken. Welk schilderij je maakt, kies je van te voren. De schilderdoeken zijn 40 bij 50 cm. Bekijk onze Facebook of Instagram om te zien wat anderen hebben gemaakt.

Kosten
De prijs van de schilderworkshop bedraagt €30 voor drie uur per persoon.
Dit is inclusief al het benodigde materiaal en mét koffie of thee en iets lekkers.
Tegen betaling kan er ook een lunch worden bijgeboekt.

Aanmelden
Meld je hieronder aan voor deze creatieve workshop. Je kan jezelf hieronder opgeven met een eigen groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen. Ben je alleen of met een kleinere groep, dan kan je aanschuiven op de maandag- of zaterdagochtend. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om een datum te bespreken.