zelfmaak-panter-schilderworkshop-750x500

Tijdens deze schilderworkshop in Amsterdam geniet je van een gezellige creatieve ochtend of middag en ga je naar huis met iets unieks. Ideaal om naartoe te gaan met vrienden, familie of collega’s. Onze workshops zijn zowel voor beginners als gevorderden en worden gegeven in een sfeervol atelier. Het is mogelijk om vanaf 4 personen een lunch aan je workshop toe te voegen.

Workshop 1: Schilderworkshop standaard
Bij de schilderworkshop is het doek al grotendeels voorgetekend. Zo is de persoon al op het doek geschetst. Door je eigen kleuren te kiezen en het doek naar eigen smaak in te richten, creëer je een uniek schilderij naar eigen wens. Als je het leuk vindt kun je sjablonen gebruiken. Jij kiest het schilderij op deze pagina en geeft het nummer (onderin de foto) aan ons door. De schilderdoeken zijn 40 bij 50 cm. Bekijk onze Facebook of Instagram om te zien wat anderen hebben gemaakt.

De prijs van de schilderworkshop bedraagt €30 voor drie uur per persoon incl. koffie of thee
en iets lekkers.

Workshop 2: Maak je eigen schilderij
Tijdens deze schilderworkshop ontvangen wij van te voren een foto van het werk dat je wil schilderen. Dit wordt vervolgens op een schilderdoek van 40 bij 50 cm voorgetekend. Door je eigen kleuren te kiezen en het doek naar eigen smaak in te richten, creëer je een uniek schilderij naar eigen wens. Als je het leuk vindt kun je sjablonen gebruiken.

De prijs van de schilderworkshop bedraagt €40 voor drie uur per persoon incl. koffie of thee
en iets lekkers.

Workshop 3: Schilder een (huis)dier (meest gekozen)
Kies je voor een stoere panter, tijger of leeuw. Of liever je eigen (huis)dier? Stuur ons een duidelijke foto van de kop of het hele lijf van jouw dier, dan teken ik die alvast op het doek. Op 40 cm bij 50 cm formaat.
Vervolgens ga je hem in je eigen stijl en kleuren schilderen.

Deze schilder een (huis)dier workshop kost €40 per persoon en duurt drie uur incl. koffie of thee en iets lekkers. Zie voorbeelden: paard, panter, leeuw, tijger, hond.

Workshop 4: Gekke koe schilderen
Je begint met het optekenen van je eigen koe en geeft die daarna vorm door je creativiteit de vrije loop te geven. Denk aan een maffe bril, een te gekke krulsnor en ga zo maar door. Gebruik je eigen sjablonen en kleuren en maak de gekste koe die je wil maken. Het doek is 30 cm bij 40 cm. Er is een mogelijkheid om het schilderij voor buiten te maken. In dit geval schilder je jouw gekke koe op multiplex. Thuis dien je deze na het drogen af te lakken met blanke lak.

Deze gekke koe workshop kost €30 per persoon voor drie uur per persoon incl. koffie of thee
en iets lekkers. Zie voorbeelden: 1 2 3 4 5 6.

Workshop 5: Bedrijfsuitje schilderijen maken in thema
Voor bedrijven bieden wij deze workshop aan om in een door jou gekozen thema schilderijen te laten maken. Van te voren nemen we contact op om het idee te bespreken. Vervolgens worden er op basis van het thema schilderdoeken van 40 bij 50 cm voorgetekend. Elke collega maakt hier een uniek schilderij van dat deel uitmaakt van het gekozen thema. De workshop is ook mogelijk zonder thema. Dit bedrijfsuitje gaat door vanaf minimaal 6 personen en komt met een een luxe lunch (t.w.v. €12,50 p.p.).

De prijs van deze schilderworkshop bedraagt €50 per persoon voor vier uur inclusief lunchtijd.
Ook krijgt iedereen er één drankje of frisdrank bij en is er koffie en thee. Deze workshop is ook mogelijk zonder een lunch en dan kom je uit op €40 per persoon.

Aanmelden
Meld je hieronder aan voor deze creatieve workshop. Je kan alleen of met een groepje aanmelden.
Deze workshop gaat door vanaf minimaal 4 personen en maximaal 10. Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om een datum te bespreken. Als er een datum is afgesproken ontvang je van ons een betalingsverzoek. Zodra hieraan voldaan is, is de aanmelding geslaagd.

× Hoe kan ik je helpen?