ezel-zelfmaak-2021-750x500

Tijdens deze schilderworkshop in Amsterdam geniet je van een gezellige creatieve middag of avond en ga je naar huis met iets unieks. Ideaal om naartoe te gaan met vrienden, familie of collega’s. Bij Zelfmaak betaal je slechts €30 per persoon. Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden.

Klein groepje
De schilderworkshop wordt gegeven in een sfeervol atelier met gratis koffie, thee en zoete lekkernijen. Meld je hieronder aan voor deze gezellige workshop en bespreek een datum. Elke groep bestaat uit 3 personen.

Doek deels voorgetekend
Bij de schilderworkshop is het doek al grotendeels voorgetekend. Zo is de persoon al op het doek geschetst. Maar door je eigen kleuren te kiezen en het doek naar eigen smaak in te richten, creëer je een uniek schilderij naar eigen wens. Welk schilderij je maakt, kies je van te voren. De schilderdoeken zijn 40 bij 50 cm. Bekijk onze Facebook-pagina om te zien wat anderen gemaakt hebben.

Kosten
De prijs van de schilderworkshop bedraagt €30 voor drie uur. Dit is inclusief al het benodigde materiaal en mét koffie of thee en iets lekkers.

Aanmelden
Meld je aan voor de schilderworkshop in Amsterdam door middel van het onderstaande formulier in te vullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.